De 11 Beste Tips tegen Zweetplekken

11 nejlepších tipů proti opruzeninám

1. Nestresujte! Stres způsobuje nadměrné pocení

Možná jeden z nejlepších tipů proti skvrnám od potu - vyvarujte se stresu! Stres je nejen škodlivý pro vaše zdraví, ale také způsobuje nadměrné pocení.


Takže si nedělejte starosti, když to není potřeba. Když naše tělo zažívá stres, zvyšuje se nám srdeční frekvence a produkce adrenalinu. Tím se více potíte a rychleji máte mokré podpaží. Takže se uklidněte a vyhněte se stresu!


2. Fibershirts - Předcházejte skvrnám od potu a skryjte je!

Chybí vám sebevědomí kvůli těm otravným skvrnám od potu? To již není nutné! Pokud vás trápí mokrá místa v podpaží, je moudré zvolit Fibershirts. Dostupné pro muže i ženy.


fibershirts bekijk nuAfbeelding met persoon, tennis, racket, vrouw

Automatisch gegenereerde beschrijving

Fibershirts mají všité vycpávky v podpaží, které nabízejí zaručenou ochranu proti skvrnám od potu.

Speciální podpažní vycpávky se skládají ze 3 vrstev, střední vrstva je vyrobena z voděodolného materiálu. Chcete se opět cítit svobodně a pohodlně? Vyberte si Fibershirts!





Klikněte zde a objevte Fibershirts



3. Závislost na kofeinu? Pijte méně kávy, abyste předešli skvrnám od potu

Kdo by neměl rád šálek tmavě pražené motivace? Kolik šálků kávy denně však vypijete? Kofein může skutečně podpořit produkci potu. Jak to? Kofein zvyšuje naši srdeční frekvenci, což způsobuje, že naše tělo cítí, že je třeba něco udělat.


Naše tělesná teplota stoupá a podívejme se! Mokré skvrny pod podpaží se objeví okamžitě. Pokud je chcete mít hezky v suchu, je lepší příjem kávy trochu omezit. Káva bez kofeinu na druhou stranu taky zabrání tomu, abyste se museli obávat skvrn od potu.

conditie



4. Dostaňte se do optimální kondice, abyste zabránili nadměrnému pocení

Jak je na tom vaše kondice? Zadýcháte se, když venčíte psa? Pak je čas se víc hýbat! Být v dobré kondici zajišťuje nižší klidovou tepovou frekvenci.


Je to poraktické, protože si všimnete, že vaše tričko zůstane mnohem déle suché i při námaze, když jste v dobé kondici. Dobrá kondice tedy pomáhá taky proti skvrnám od potu a navíc budete hezky fit.

5. Chcete předejít vzniku potních skvrn a zápachu potu? Oholte si podpaží!

Pokud se vám líbí veselé chuchvalce chlupů v podpaží, je možné, že budete častěji trpět nepříjemným zápachem potu.

Pot v podpaží se tímto způsobem může usazovat snadněji, a proto rychleji způsobí zápach potu. Chcete se vyhnout nepříjemným pachům? Pravidelným holením si dopřejte svěží a hladké podpaží.

6. Skvrny od potu skryjte vycpávkami

Může to znít trochu divně, ale vložky do podpaží jsou rychlým řešením, když chcete skrýt skvrny od potu. Samozřejmě nevyřeší to zdroj vašeho problému s pocením, ale zpocené podpaží rychle skryjete.

Nebude vás potom tak obtěžovat promočené podpaží v tričku. Existují i trička s již všitými vycpávkami v podpaží. Tyto trika proti pocení od Fibershirts jsou skutečnými zachránci! Pokud vám normální podpažní vložky nevyhovují a nebaví vás kupovat stále nové, Fibershirts nabízí velmi elegantné řešení.


7. Deodorant nebo anti-perspirant? Co je lepší proti skvrnám?

Tyto dvě varianty vznikly samozřejmě z nějakého důvodu. Pokud chcete zabránit skvrnám od potu nebo je skrýt, doporučuje se místo deodorantu použít antiperspirant.


Pro maskování pachů v podpaží je účinnější deodorant, a antiperspirant pomáhá snížit produkci potu. To znamená, že automaticky zabráníte nepříjemným pachům..

8. Dobrá hygiena? Emulze bez mýdla proti pocení v podpaží

Samozřejmě, každodenní sprcha by pro vás měla být samozřejmá, ale jak čisté jsou ve skutečnosti vaše podpaží? Správným čištěním podpaží sprchovým gelem nebo mycí emulzí bez mýdla zajistíte odstranění všech kožních bakterií v podpaží.

Starý pot dělá nejsilnější zápach. Dobrá tělesná hygiena je proto důležitá, aby se zabránilo skvrnám od potu a nepříjemným pachům.

9. Totéž tričko víc než jednou? Absolutně ne!

Pokud trpíte nepříjemnými skrvnami od potu a zápachem, přirozeně toužíte se tohoto problému zbavit, nebo mu zabránit. Proto je nesmírne důležité vzít si na sebe každé ráno čisté oblečení. Můžete si ráno myslet, že si to hezké tričko, co ste měli včera, dáte na sebe jěšte jednou, ale pak toho budete litovat, když se kolem vás začnou odpoledne šířit nepříjemné pachy.


Extra tip: Přidejte k praní lžíci octu přímo do pračky, efektivně tak dokážete odstranit staré skvrny od potu a zápach z vašeho oblečení.


10. Kořeněné jídlo znamená víc potu

Pálivé kořeněná jídla jako jsou chilli papričky a kajenské koření značně zvyšují produkci potu. K nadměrnému pocetí přispívají také určité druhy zeleniny jako cibule, pórek a česnek.

Poté má pot jěště navíc nepříjemný zápach, mnohem horší než normálně. Chtěli byste zabránit nepříjemnému zápachu? Pak přemýšlejte předtím než se zakousnete do sendviče, nebo burgru, co spolu s ním sníte.


0 komentáře

Zanechat komentář

Všechny připomínky budou přezkoumány do 24 hodin

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS